stordalen

BergFritid driver ikke hytteservice for tiden.

Kan du tenke å komme frem til en hytte...

...som er ferdig oppvarmet - med lunk i peisen, kjøleskapet fylt opp – der trappen og taket er nymåket?

Vår hytteservice tilbyr alle tjenester og tiltak som du som hytteeier og bruker kan ha bruk for. Både når du ikke bruker hytta – før du kommer og etter du har reist.
Vi sørger f.eks. for jevnlig tilsyn av hytta. Slik tar du vare på verdiene. Skader og vedlikeholdsbehov oppdages og kan utbedres raskt. Har du glemt å slå av kaffetrakteren, eller glemte du å lukke vinduet? Da kan vi ta en tur og fikse det. Trenger du snømåking? Vi sender deg bilde av snøforholdene - så får du vurdere om vi skal finne frem skuffen og gjøre arbeidet for deg. Tilkjøring av ved og materialer kan vi ta oss av. Kanskje du har mindre vedlikeholdsarbeid som skal gjøres? Vi fixer det meste. Er det større prosjekter kan vi videreformidle kontakt til lokale håndtverkere og entreprenører.

Fast tilsynsavtale
Tilsyn av hytta ca hver 14 dag. Inbefatter ytre sjekk av skader, uregelmessigheter, frost, snømengder, vindu etc. Om ønkelig kan det avtales sjeldnere tilsyn, bare i perioder du er lite på hytta (eks bare sommer eller vinter) eller mer omfattende med invendig tilsyn (frost, lekasjer etc).
Tilsyn tilbys hytter i Stordalen og Storevatnet/Gangløysa.
Tilsyn dokumenteres med bilde, og eier får rapport.
Ved behov for tiltak, avtales dette med eier.

Tilsyn ved behov

Har du glemt kaffetrakter, TV, et åpent vindu? Lurer du på hvordan det gikk etter uværet eller om det er for mye snø på taket? Berg Fritid kan sjekke og ordne opp. Mindre saker ordner vi. Andre ting kan vi sende bilde og avtale hva som skal gjøres. 

Vedlikehold

Alle typer vedlikeholdsoppdrag. 

Snørydding

Snømåking fra taket, rydding av ingansparti eller foran vinduer er viktig og tungt arbeid. Det kan Berg Fritid ta seg av. 

Ved

Salg av ved i sekk, levert på hyttedøra. 

Transport

Snøscooter-transport utføres utenom helger og ferietid. Varer, materialer, ved etc tar vi på oss. (Når løyve for leiekjøring er på plass)

Vask

Utvasking etter helga kan vi ta, eller du trenger rundvask av hytta.

Nøkkeloppbevaring

Har du glemt nøkkel, eller en håndverker skal inn i hytta - Ikke noe problem hvis Berg Fritid har ekstra nøkkel.